real-estate-tag-line

Over Ons Thuis

Even kennismaken met de appartementen van ons thuis…

Begin de dag met een vers kopje koffie uit eigen keuken en verse duitse broodjes van de bakker 100m verderop aan de overkant van de straat. Daarna is het tijd voor wat sightseeing! Deze knusse appartementen liggen tegen de Iberg, in een rustig dorpje midden in de bergen en een paar minuten van het bruisende Willingen.

Klik op de foto’s van de appartementen om een indruk van de appartementen te krijgen.

Over Willingen

Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, in Willingen valt altijd iets te beleven: Natuur, sport, ontspanning en avontuur:

Een locatie in het middelgebergte, die omschreven kan worden als “voor elk wat wils”. Naast de prachtige uitgestrekte natuur met talloze wandel- en fietsmogelijkheden, bieden o.a. de bezoekersmijn, subtropisch zwemparadijs, zomerrodelbaan, kartbaan, glasblazerij, Ettelsberg-gondellift, bierbrouwerij, klimmuur en gezellige winkelstraat met een keur aan cafe’s, restaurantjes en winkeltjes (elke zondag koopzondag) voldoende mogelijkheden tot vermaak.

In de winter bieden de 70 sneeuwkanonnen en uitgebreide skifaciliteiten (inclusief après ski hutten) in Willingen en omgeving de winterwandelaars, skieërs en langlaufers een gezellige “dicht bij huis” wintersport mogelijkheid.

Voor alle info over willingen en omgeving: www.willingen.de/nl