real-estate-tag-line

Informatie

Welcome to the website of “Our Home” in Schwalefeld Willingen 

schwalefeld our home 28-5014

Voorheen werd dit appartementengebouw beheerd door de heer Trachte die deze appartementen ook verhuurde als vakantiewoningen. In verband met zijn ziekte kon de heer Trachte hier niet meer mee verder en heeft het verkocht aan ons.Wij hebben de appartementen van binnen uitgebreid en opgeknapt en de buitenkant een kleurtje gegeven. De tuin hebben we opgevrolijkt met wat terrasjes en een paar barbecue plaatsen. De tuin is geheel omheind zodat u rustig kunt genieten van uw terras of van één van de gezellige zitjes terwijl uw kinderen zich in de speeltuin kunnen vermaken.

garden photos 005

tuin foto's 014

We hopen dat iedereen er net zoveel plezier aan en in beleeft als wij.

Heel graag tot ziens bij ons thuis in Schwalefeld,Mocht u één van onze appartementen huren, doen wij er alles aan om het u naar de zin te maken en u vooral thuis te laten voelen!

Ad en Heidi Aalbers

tuin foto's 011

“Ons thuis” bestaat uit 5 gezellige appartementen (“ons oma”, “ons zusje”,”ons broertje”, “ons kientje”,”ons pap”) met een zesde iets verderop (“ons mam”) en staat in het kleine dorpje Schwalefeld (gemeente Willingen) tegen de oude skipiste op de I-berg aan.

Wilt u een appartement huren of meer informatie aanvragen, dan kunt u via de appartementenpagina een aanvraag reservering doen.(klik bij “appartementen” op de foto van het appartement en u ziet foto’s, meer informatie over het betreffende appartement, de agenda en het formulier “aanvraag reservering”) Ook een optie is mogelijk: Wij houden de optie in principe 3 dagen voor u vast.

In de hoofdstraat van Schwalefeld, waar ook “ons thuis” staat, is onder meer een grote speeltuin, een winkeltje met verse broodjes (ook op zondagochtend geopend), enkele restaurantjes, de start van diverse wandelroute’s met ook daar een speeltuin en een fietsparcourtje.

Extra’s bij ons thuis:

kamers047

  • Tv met nederlandse zenders
  • gratis Wifi (Wifi bereik in “ons thuis”, en ook in het iets verderop gelegen “ons mam”)
  • beddengoed,handdoeken, theedoeken,
  • indien gewenst babybedjes en babystoeltjes,

Aanwezig voor algemeen gebruik:

  • een zonnebank (2 euro per 15 minuten),
  • een tuin met diverse zitjes en barbecue plaats,
  • skiruimte om je ski’s neer te zetten
  • slee’s en wasrekjes in skiruimte
  • Bij”ons opa” op de begane grond is een pooltafel, darts, nederlandse leesboeken, wat speelgoed en een paar zitjes.

Nog even kort iets over het gezellige, kleine dorpje Schwalefeld:

Schwalefeld, omringd door weides, korenvelden en uitgestrekte bossen, ligt in het idyllische Aartal. Het Ringwalcomplex van Schwalenburg getuigt van lang vervlogen tijden. Een groot vestingwerk, waarvan de oorsprong zelfs vandaag nog onbekend is en dat al vele hobbyarcheologen voor raadsels heeft geplaatst. Aan het gezonde klimaat en zeker ook de gastvrijheid van de bewoners heeft het dorp het predicaat “Höhenluftkurort” (luchtkuuroord) te danken. Een paar jaar geleden werd hier midden in het dorp een nieuw centrum met kuurbureau en het kuurplein met muziekpaviljoen gecreëerd. Tijdens de zomermaanden worden hier concerten en dorpsfeesten gehouden Deze zorgen naast een aantal andere evenementen voor vermaak in de vakantie. Schwalefeld heeft ca. 850 inwoners. De rust in deze plaats en de nabijheid van Willingen (2,5 km) met de vele faciliteiten hebben van Schwalefeld een geliefde vakantiebestemming gemaakt. Het bewijs hiervan is het aantal gasten dat hier steeds weer op vakantie komt.

DCIM100MEDIA DCIM100MEDIA
In enkele minuten sta je te voet (15 minuten over de Iberg) of met de taxi (gratis vervoer naar Willingen met de speciale “ons thuis” kaartjes) in het altijd bruisende Willingen. Hier is onder meer de super gezellige winkelstraat met tal van winkels, barretjes, restaurantjes, terrasjes. In de winter de skipistes en in de zomer start van veel fiets- en wandelroutes.